Coaching

Coaching

Hoe zou het zijn als je echt in contact kunt komen met jezelf? Als je antwoorden krijgt op je vragen en inzicht krijgt in waar je patronen vandaan komen en hoe je verder kunt? Ik begeleid je in coaching op een gevarieerde manier, waarbij ik luister voorbij het zichtbare en dieper inga op wat er echt toe doet, zonder oordeel, zodat alles gezegd of gezien kan worden. Soms lukt het niet om het in woorden uit te drukken, maar is het voor mij wel voelbaar en daar gaan we mee aan de slag. Mijn coaching is puur, direct en diepgaand.

Met mijn systemische kennis kijken we tijdens de coaching naar diepere lagen en verschillende dynamieken om verborgen patronen en blokkades zichtbaar te maken. Zo leer je milder naar jezelf te kijken, krijg je meer kracht en ervaar je meer ontspanning in je leven.

Ik coach ook veel mensen in leidinggevende rollen om nog meer bewustwording en beweging te creëren. Onbenut potentieel zal niet langer onbenut blijven.

Werkwijze

Kennismaking

In de vrijblijvende kennismaking kan je ervaren of ik de persoon ben waarmee je aan de slag wil. De kennismaking kan in de praktijk of online.

Intake en de eerste stappen

In het gesprek zal duideljk worden waar je aan wilt werken en hoe wij dat samen gaan aanvliegen. We zullen meteen ook de eerste stappen zetten.

Kort & Krachtig

Voor mij staat eigen regie voorop, in je persoonlijke traject. Geen maandenlange sessies maar op maat gemaakt voor jou! 

Bij welke klachten?

Vastzittende patronen

Burn-out en stress klachten

Angsten, boosheid, verdriet

Onzekerheid

Werkgerelateerde klachten

Als je vast zit in een wirwar van gedachten

En nog veel meer…

Doorbreek je patronen en leef je stralende zelf.

Wil jij dit ook?

Rust in je hoofd

Innerlijke kracht

Vol energie

Rake Vragen

Naast mijn eigen praktijk werk ik samen en ben veldmaker tijdens trainingen Rake Vragen bij Siets Bakker en haar team.
Siets zegt altijd ‘het is niet de bedoeling dat je hard werkt’. Dit is ook echt wat deze methode mij heeft gebracht, laten zien wie ik ben en waar het echt over mag gaan. In mijn praktijk gebruik ik deze systemische kennis met veel plezier.

Het probleem of de oplossing staat niet centraal. Soms is een probleem dat je ervaart slechts een teken (symptoom) van iets anders. Door het stellen van Rake Vragen gaan we samen op onderzoek uit, naar wat dat ‘andere’ precies is. We proberen we los te maken wat vastzit. Met Rake Vragen kun je beweging en verbinding creëren en kom je tot de kern.

Om niet alleen mentaal in beweging te komen pas ik deze vorm van coaching ook veel toe in de natuur. Samen op pad om beweging te creëren in waar het van jou echt over mag gaan.

Wil je er meer weten over Rake Vragen?

Neuro linguïstisch programmeren (NLP)

NLP is een praktisch middel om je doelen te bereiken, effectiever te functioneren, (weer) in je kracht te komen en grenzen te stellen. Je leert effectiever te communiceren, zowel naar jezelf als naar anderen.
NLP werkt zowel privé als op de werkvloer.

NLP zorgt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je komt weer tot je eigen kern; jouw kracht. Je (her-)ontdekt je vele talenten en je leert (weer) naar je hart te luisteren.

Ervaringen van mijn klanten

 

“Els is een hele fijne en goede coach, ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Ik heb er veel aan gehad en nog steeds! Ik ben blij dat ze op mijn pad kwam.

– Ina

 

“Complex en veelzijdig als mijn problemen waren……maar wat was het fijn om begeleid te worden door Els. Een fijne nuchtere, empathische vrouw. Geen moeilijk gedoe of ingewikkelde therapie, maar basic, waar veel antwoorden en inzichten uitkomen.

– Corrinna

Over mij en coaching

Coaching heeft mij altijd aan het denken gezet. Ik kwam uit mijn eigen denkpatroon en kon nieuwe invalshoeken bekijken. Het gaf een opgelucht gevoel en gaf mij de vrijheid om te bewegen. Ik voelde mij daarna krachtiger. Ik heb jaren in de psychiatrie mensen gecoacht. Het gaf mij ook een fijn gevoel om leidinggevenden te coachen. Ik heb hierdoor veel ervaring met verschillende situaties, ziektebeelden en problemen op werkgebied. Mijn manier van coachen is liefdevol, direct en duidelijk. Ik ben bereid om de werkelijkheid te presenteren zonder tierelantijnen. Durf jij de sprong te maken in jezelf?

Opleiding

Naast mijn systemische scholing heb ik de opleiding tot oplossingsgericht coach en counselor gedaan bij BGL & Partners. Ik ben opgeleid tot Rake Vragen coach en stel met veel plezier Rake vragen. Ik heb mij gespecialiseerd in Burn-out en stress coaching, EMDR en RDI. Ik ben  Practitionar en Master NLP gecertificeerd. Om mij beroepsmatig te blijven ontwikkelen volg ik elk jaar verdiepende modules op het gebied van coaching.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Omdat ik BIG geregistreerd ben en meerder HBO opleiding heb gevolgd, kunnen sessies in aanmerking komen voor een vergoeding uit het aanvullende ziektekostenpakket.

Ik wil meer info over het 1-op-1 coachtraject 

Tarieven

Word de leukste versie van jezelf!

Coaching per uur

€90,-

Op korte termijn beschikbaar

In de praktijk, online of in de natuur

Diepgaand en persoonlijk

Sessies zijn vrijgesteld van BTW.

Individueel coachpakket

€795,-

Op korte termijn beschikbaar

Intake

Diepgaand en persoonlijk op maat voor jou

5 intensieve sessies van 1,5 uur

In de praktijk, online of in de natuur

Tussendoor e-mail/telefonische ondersteuning

Flexibel te plannen ook 's avonds

Sessies zijn vrijgesteld van BTW.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden om een kennismaking, intakegesprek of afspraak te plannen. Bel mij op 06 – 55330422 of stuur een mail naar info@elsvanouwerkerk.nl. Je kan ook via het contactformulier mij benaderen of via de website een afspraak meteen boeken.

Kan een sessie vergoed worden?

Een sessie kan gedeeltelijk in aanmerking komen voor een vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars. Dit gaat vanuit het aanvullende pakket. Dit zijn Els haar prestatiecodes die je kan voorleggen bij je verzekering.
24005 – Behandeling natuurgeneeskunde
24012 – Behandeling energetische therapie
24505 – Behandeling coaching
24506 – Behandeling counseling
Werkgevers willen ook geregeld een traject vergoeden.