Systemisch Eigenwijz

Systemisch Eigenwijz

3 (online) coachings waar het van jou echt over mag gaan!

Voor onze 1e afspraak krijg je een praktisch en leuk pakket gevuld met systemische materialen toegezonden. Dit gaan we gebruiken tijdens de online coachingsessies. Het pakket bevat o.a. houten poppetjes en de Rake Vragen kaartenset. Deze kaarten kunnen op veel manieren ingezet worden. Ik zal verschillende werkvormen inzetten om in het proces vanuit de onderstroom zichtbaar te krijgen wat er echt toe doet. Zodat los kan komen wat vast zit en je leert hoe dit zelf te doen.

Coaching 1

Wie ben Ik?

Wij gaan kijken naar jou en je systeem van herkomst en alles wat hiermee verbonden is.

Coaching 2

Wat kan ik?

In deze coaching gaat het over jouw kwaliteiten. Wat er in je zit en getoond en geleefd mag worden.

Coaching 3

Wat wil ik?

Jouw potentieel. In deze coaching voel je wat erin je zit en hoe je het potentieel kan benutten.

Deze coaching is voor jou als…

Je jezelf wat extra aandacht wilt geven

Je een stap wil zetten in je persoonlijke ontwikkeling

Je opstellingen wilt die 100% over jou gaan

Je vrijer wilt leven en al je potentieel wilt benutten

Je na de coachsessies zelf verder wilt kunnen werken met het materiaal

Laat het je makkelijk gaan!

Wat gaan wij doen?

Inhoud programma

De coaching over jouw systeem

De coaching over jouw kwaliteiten

De coaching over jouw potentieel

De kaartenset Rake Vragen

De set met houten poppetjes

De opnames van de coachingsessies

Coaching 1

DE VERBORGEN INFORMATIE EN KWALITEITEN VAN JOUW SYSTEEM
Samen stellen we je (familie) systeem op. De houten poppetjes zullen representant staan voor je systeem. We kijken naar wat er in je systeem aanwezig is. Wat werkt lekker voor je en wat niet? Nemen de juiste zaken de juiste plek in? En zo niet, welke plek zullen we het geven?
Als je je als moeder bijvoorbeeld altijd tekort voelt schieten, op welke plek staat het moederschap? En is dit dienend voor jou en je kind(eren)? Soms ligt de oorzaak in het hier en nu, al kan het ook zo zijn dat je iets draagt dat niet van jou is. Wij gaan kijken wat vastzit waarvan het tijd is om weer vrijgemaakt te worden. Samen maken we, met een lach en een traan, patronen zichtbaar.

Coaching 2

JOUW KWALITEITEN
In deze sessie komen je sprankelende jij en je verscholen kwaliteiten naar de voorgrond. Als we de patronen hebben gezien, gaan we kijken naar wie jij in wezen bent, je ware en volledige ik. Als we belemmeringen om echt helemaal jezelf te zijn tegenkomen, lossen we die op. Hoe zet jij je kwaliteiten in? Waar zit de belemmering en waar zit de beweging? Lekker even je kwaliteiten in de etalage hangen en je eigen plek innemen. Verbazingwekkend krachtig en praktisch gaan wij aan de slag. Houd je Rake Vragen set bij de hand, want die gaan wij in deze coaching gebruiken.

Coaching 3

JOUW POTENTIEEL
In deze derde coaching gaan we aan de slag met je krachtbronnen die we in de andere coachingsessies hebben ontmoet. Waar wil je naartoe? Welke beweging is er nodig om je potentieel te benutten? Misschien is er niets nodig maar is het acceptatie en doorvoelen dat het oké is hoe het nu is. Alle materialen vanuit je toegezonden pakket zullen wij in deze coaching gaan inzetten.
Systemisch werk geeft veel inzichten in je patronen en kan leiden tot acceptatie en de sleutel tot oplossingen.
Na het inplannen van de eerste afspraak zal ik een factuur toezenden en daarna ontvang je het pakket thuis. In het pakket zitten o.a. alle gegevens waar je de volgende afspraken mee kunt inplannen op een moment dat voor jou fijn uitkomt. Ik kijk er naar uit om samen interactief jouw systeem te openen!

Ervaringen van mijn klanten

 

“Zodra ik bij Els binnen kom voel ik mij welkom. Samen kijken we naar wat ik op dat moment nodig heb en passen de behandeling daarop aan. Het brengt mij rust en een beter gevoel over mijzelf”.

– Jacqueline

Tarieven

 

Systemisch Eigenwijz coachpakket ONLINE

€275,-

Op korte termijn beschikbaar

3 online interactieve coachings

Je krijgt een systemisch pakket thuisgestuurd met o.a. Rake Vragen kaartenset

Flexibel te plannen ook 's avonds

Werk & privé vol in je kracht

Opname van de sessie

Mijn coaching is vrijgesteld van BTW.

Systemisch Eigenwijz coachpakket IN MIJN PRAKTIJK

€325,-

Op korte termijn beschikbaar

3 interactieve coachings

Je krijgt een systemisch pakket thuisgestuurd met o.a. Rake Vragen kaartenset

Flexibel te plannen ook 's avonds

Werk & privé vol in je kracht

Opname van de sessie

Mijn coaching is vrijgesteld van BTW.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden om een kennismaking, intakegesprek of afspraak te plannen. Bel mij op 06 – 55330422 of stuur een mail naar info@elsvanouwerkerk.nl. Je kan ook via het contactformulier mij benaderen of via de website een afspraak meteen boeken.

Na de aanmelding en betaling zal je het leuke pakket thuisgestuurd krijgen.

Wat kan ik met het systemisch pakket?

De Rake Vragen kaartenset zijn kaarten met vragen die je naar het systemische domein brengen. Vragen over de onderstroom. Geen standaard vragen. Aan de achterkant van de kaarten staan pico’s waarmee je opstellingen kan doen. Naast je eigen ontwikkeling kan je met deze kaarten na de coaching jezelf en/of je team verder ontwikkelen. De opstellingspoppetjes zijn handgeschilderd en gaan wij ook gebruiken tijdens de coaching. Je systemische toolbox zal groeien.

Moet ik vooraf al iets weten of voorbereiden?

Als je het pakket koopt ben je meestal al ergens in geprikkeld. Vooraf kan je alvast je inbreng bedenken waarmee wij in de sessie kunnen werken. Je hoeft er verder niet diep over na te denken. Wij laten het systemisch veld het werk doen.

Wat doet het met mijn emoties?

Een lichaamsgerichte behandeling kan soms emotioneel zijn en je lichaam wil een beweging maken. Ik zorg voor een fijne omgeving waar alles er mag zijn, zodat er los kan komen wat mag bewegen. Het is per persoon verschillend, de een kan zich na een sessie heel vrij en blij voelen. Bij een ander moeten er daarna eerst nog wat emoties uit. Alles is oké.

Is een familieopstelling iets voor mij?

Wil je stappen zetten in je ontwikkeling dan is het zeker iets voor jou!