Over Els

IPositieveling, gevoelsmens en gezelligheidsmens.

Zo omschrijven anderen mij en ervaren mij als inspirator om te groeien in persoonlijke ontwikkeling en los te komen van dat wat vast zit.

Op jonge leeftijd had ik al een bijzondere interesse in wat mensen beweegt. Ik voelde goed aan hoe het met anderen ging. 

Door mijn liefde voor zelfontwikkeling en de diverse opleidingen die ik gevolgd heb kan ik je een breed aanbod aanbieden met vele handvatten. Naast mijn oplossingsgerichte coach opleiding, NLP en stress/burn-out heb ik mij de laatste jaren vooral gericht op systemisch werken/familieopstellingen. Het systeem heeft ons zoveel te vertellen. De opleiding ‘Systemisch werk via het lichaam’ is daarop een prachtige aanvulling. Door ook te werken met Rake Vragen en onderdeel te zijn van dit prachtige team en team Heartbeats is voor mij een heerlijke combinatie. Mijn 28 jaar ervaring in de verpleging in combinatie met mijn zorghart die blijft kloppen maak dat ik elke dag weer genieten van het werk zoals ik het nu mag uitvoeren.

In mijn coaching gaat het mij er vooral om dat ik kan afstemmen op wat jouw behoefte is. Dat ik even de schakel kan zijn in licht en liefde voor jezelf, zodat jij vrij in je kracht en met al je kwaliteiten kan leven. Wij kijken samen naar waar het voor jouw écht over mag gaan. Ik ben praktisch ingesteld en houd van eenvoud en diepgang. Ik zet mijn gevoeligheid in om zo contact te leggen met je vraag en behoeftes. Humor, creativiteit en eigenwijz zijn daarbij belangrijke elementen die mij kenmerken. 

In mijn praktijk mag je zijn wie je bent. Mijn positieve energie werkt aanstekelijk en die geef ik graag aan je door. Ik ga integer te werk en je kunt open met mij praten. Geen vraag is voor mij te gek, je kunt mij beschouwen als jouw sparringpartner of hulpbron. Ik bied een luisterend oor en er is veel ruimte tot nadenken en verbindingen maken en vooral zonder oordeel. Belangrijk voor mij is dat de regie bij jou ligt, want de wijsheid zit in jezelf.

Wat er speelt krijg je bij Els in beeld!

Wil jij dit ook?

Rust in je hoofd

Innerlijke kracht

Vol energie